Frivillig på Taekwondo Summercamp 2019

5. juli - 12. juli
Ry Hallerne
Thorsvej 32A, 8680 Ry, Tanska
Vis på kort

Kære medlemme, forældre, bedsteforældre, hjælpetrænere, instruktører m.fl.

Årets DTaF Sommerlejr afholdes i Ry Hallerne og vores klub er en af arrangørerne!

Sammen med Aarhus Syd-, Risskov- og Skanderborg Taekwondo Klubber er vi færd med, at skabe fundamentet for den bedste taekwondosommerlejr som nogensinde er blevet afholdt i Danmark. Selve sommerlejren afholdes, inkl. vores opstilling, den 5.-12. Juli 2019 i Ry Hallerne og vi får nogle helt unikke rammer at udfolde os i.

Start altså ferien med hele familien i Ry Hallerne til et fantastisk hyggeligt og spændende taekwondo-event - vi har brug for jeres hjælp !

Det helt tunge arbejde påtager sommerlejrens organizing commitee (OC) bestående af Torben Sachmann, Mickey Svendsen, Metin Aydin, Peter Knudsen og Cecilie Monrad sig. Men vi har brug for backup fra alle jer der har tid, flid og overskud til at give et nap med på selve sommerlejren. De som melder sig som frivillige på sommerlejren skal arbejde et antal timer på lejren og får en GRATIS SOMMERLEJR (normal lejrpris 1000 kr), serveret gratis mad på de dage de arbejder, og får som de eneste de eksklusive Taekwondo Summercamp Official T-shirts.

Man melder sig ikke til en fast opgave, men OC vil fordele de frivillige ud på de konkrete opgaver som skal løses på lejren ud fra et skøn og kendskabet til de enkelte. Vi foretrækker voksne frivillige til sommerlejren, men alle på 16 år og herover kan tilmelde sig til årets SUMMERCAMP CREW. Alle vore frivillige skal have børneattest, som hver klub sørger for.

Hovedopgaver: Telt-/campingvagt, Information, Salgs-/partytelt, Servicepatrulje, Cafeteria, Armbåndstjek, Inventarcrew, Chaufførteam, Nattevagt, Elektriker, Læge, Massør/fysioterapeut, Opstilling/nedbrydning osv.

Udover en gratis sommerlejr hjælper I vores klubber med at lave et overskud som ryger i klubkassen til gavn for os alle. Jo fler frivillige vi kan stille op med, desto større en andel får vores klub af overskuddet.

TILMELDING: Du melder dig til officielt som frivillig via Skanderborg Taekwondo Klubs hjemmeside. Gå ind på https://mit.moosa.dk/ og vælg eventet "Frivillig til Summercamp 2019" til højre under "kommende begivenheder". Herefter trykker du "tilmeld begivenhed" og "fortsæt som gæst". Udfyld de påkrævede oplysninger og tryk "bekræft tilmelding" for at afslutte din tilmelding. For at vi nemmere kan holde styr på hvem der stiller op som frivllig fra vores klub, bedes du om at tilmelde dig her også (inde på denne begivenhed) :)

For generel information om sommerlejren, se http://www.taekwondo-summercamp.dk/. Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til os på aarhustaekwondo@gmail.com.

Vi opdaterer eventet løbende når vi ved mer om de specifikke opgaver og arbejdstider.

Mvh, Bestyrelsen

Tilmeldingsfrist:

1. juni 2019 kl. 23:55
Tilmeldingsfristen er overskredet