Klubudviklingsmøde og opfriskning af klubben

lørdag, 28. oktober klokken 10:00
28. oktober kl. 10:00 til 00:00
Århus Taekwondoklub
1 th, Baghuset, Silkeborgvej 41E, 8000 Aarhus C, Denmark
Vis på kort

Kære medlemmer og forældre

Århus Taekwondo Klub inviterer til et åbent klubudvikligsmøde samt efterfølgende fælles opfriskning og oprydning af klubbens lokaler.

For et år siden afholdte vi en klubudviklingsworkshop under ledelse af en udviklingskonsulent fra Dansk Taekwondo Forbund. Nogle af de problemstillinger, der er arbejdet på siden er: Kommunikationen mellem klubben og medlemmerne, fundraising, hvervning af nye medlemmer, forældreengagement, stævneaktivitet samt optimering af de fysiske rammer i vores klub. 

Mange forbedringer er sket, men arbejdet er langt fra færdigt. Derfor ønsker vi at så mange som muligt kommer til klubudviklingsmødet, der foregår som et åbent forum for forslag til fremtidige forbedringer, samt for ris og ros af klubbens virksomhed.

Har du ikke mulighed for at deltage på dagen, tager vi gerne imod dine kommentarer per e-mail på: aarhustaekwondo@gmail.com.

Vi starter dagen kl. 10.00 med udviklingsmødet, som forventes at tage ca. 2 timer. Efter mødet hjælpes vi ad med at rydde op i klubben, organisere udstyr, gøre rent i dojangen etc. Vi slutter med oprydning senest kl. 17. Har du ikke mulighed for at deltage hele dagen, er du meget velkommen til at hjælpe til et par timer, når det passer dig.

Klubben sørger for frokost, kaffe og kage under dagen, samt sodavand og øl, når vi er færdige med opfriskning af lokalerne!

Med venlig hilsen bestyrelsen

 

Tilmeldingsfrist:

26. oktober 2017 kl. 18:00
Tilmeldingsfristen er overskredet